Tilaa uutiskirjeemme!

Hälytyksiin liittyvät kyselyt:

nmvs@fimvo.fi

Pyydämme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Päivystyspuhelinta tulee käyttää vain sellaisissa tapauksissa, joissa lääkkeen toimittaminen potilaalle on vaarassa häiriintyä (päivystävä puhelinnumero: 09 6150 4949).

Sopimukset ja laskutus:

info@fimvo.fi

Maija Gohlke, toimitusjohtaja

maija.gohlke (at) fimvo.fi
+358 40 700 1655 

Toimitusjohtajamme huolehtii FiMVOn toiminnasta ja yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Kotimaisen työn lisäksi Maija edistää järjestelmän toimintaa eurooppalaisissa työryhmissä.

Taina Tummavuori, talous- ja hallintopäällikkö

taina.tummavuori (at) fimvo.fi

Taina on FiMVOn numeronikkari ja huolehtii taloudenpidostamme. Yhdessä toimitusjohtajan kanssa Taina huolehtii budjettimme suunnittelemisesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. 

Teijo Yrjönen, laatupäällikkö

teijo.yrjonen (at) fimvo.fi 

Teijo on laatupäällikkömme ja huolehtii siitä, että FiMVO toimii lääketeollisuuden laatustandardien mukaisesti. Teijo tekee yhteistyötä myös eurooppalaisten kollegoiden kanssa koko lääkevarmennusjärjestelmän laadun varmistamiseksi.

Mirka Koski, IT-päällikkö

mirka.koski (at) fimvo.fi 

IT-päällikkömme Mirka vastaa yhteydenpidosta järjestelmän sidosryhmien kanssa ja on tiiviisti yhteydessä mm. käyttäjien järjestelmätoimittajiin. Mirka huolehtii lääkevarmennusjärjestelmän toimivuudesta yhdessä Solidsoft Replyn kanssa. Lisäksi Mirka varmistaa, että FiMVOn sisäiset toimintajärjestelmät ovat kunnossa.

Henna Rönkkö, assistentti

henna.ronkko (at) fimvo.fi

Henna varmistaa, että lääkeyritysten sopimus- ja laskutusasiat FiMVOn kanssa ovat mallillaan. Lisäksi Henna järjestää FiMVOn koulutustilaisuudet ja huolehtii mm. uutiskirjeemme saattamisesta maailmalle.

Stanley Eklund, asiakaspalvelupäällikkö

stanley.eklund (at) fimvo.fi

Stanley on apteekkien ja tukkujen tärkein yhteyshenkilö. Hän huolehtii sopimusasioista ja käyttölupahakemuksista. Stanleyn supervoima on lääkevarmennushälytysten selvittäminen yhteistyössä sekä järjestelmän käyttäjien että lääkeyritysten kanssa. 

Stanleyn tavoittaa sopimusasioissa info@fimvo.fi osoitteesta ja hälytysasioissa nmvs@fimvo.fi osoitteesta.

 

Yhteystiedot

Seuratkaa meitä LinkedIn:issä ja Twitterissä!

Postiosoite

Suomen Lääkevarmennus Oy
PL 206
00181 Helsinki

Käyntiosoite

Suomen Lääkevarmennus Oy
c/o Lääketeollisuus ry
Itämerentori 2, 3. kerros
00180 Helsinki

Saapumisohjeet

Sisäänkäynti Itämerenkadun puolelta, Itämerentorilta. Sisäänkäynnin yläpuolella lukee Itämerentori 2.

Julkinen liikenne

Toimistomme sijaitsee kätevästi Ruoholahden metroasemaa vastapäätä. Tarkemmat reitit ja aikataulut löydät Reittioppaasta.

Autolla saavuttaessa

Ruoholahdessa on useita maksullisia pysäköintipaikkoja. Lähinnä toimistoamme sijaitsee Europark Ruoholahti. Lisäksi Itämerenkadun varressa on runsaasti lyhytaikaisia parkkipaikkoja.

 

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoitteemme / OVT-tunnuksemme: 
003728014789
Y-tunnuksemme:
2801478-9
Verkkolaskuoperaattorimme:
Apix Messaging Oy
Operaattorin välittäjätunnus:
003723327487

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: 
verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Sähköpostiskannauksen osoite:
003728014789@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:
Suomen Lääkevarmennus Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

TIETOSUOJA

Tästä löydät asiakasrekisterimme tietosuojaselosteen.

Ota yhteyttä

Yhteydenottoni koskee *
CAPTCHA