Yksinkertaistimme sopimusprosessiamme järjestelmän käyttäjille

Jotta apteekki voi toimittaa lääkkeitä tai lääketukku jaella reseptilääkkeitä Suomessa, sen täytyy olla kytkeytyneenä Suomen lääkevarmennusjärjestelmään. Järjestelmän käyttö edellyttää voimassa olevaa sopimusta FiMVOn kanssa. Sopimuksen lisäksi tarvitaan erillinen käyttölupahakemus.

Nopeuttaaksemme sopimusprosessia ja helpottaaksemme tarvittavien tietojen ilmoittamista FiMVOlle, olemme tehneet pieniä muutoksia sekä sopimuksen allekirjoitusprosessiin että käyttölupahakemuksen toimittamiseen.

Sopimuksen allekirjoittamisen helpottamiseksi pyydämme vastaisuudessa lähettämään apteekin tiedot meille ennen sopimuksen allekirjoittamista. Me päivitämme tiedot sopimuspohjaan ja lähetämme valmiiksi täytetyn sopimuksen allekirjoitettavaksi sähköisesti VismaSignin kautta. Erillistä tietolomaketta ei siis jatkossa tarvita.

Käyttölupahakemusta on selkeytetty. Se täytetään sähköisessä muodossa ja toimitetaan meille (tarvittaessa sähköisen apteekkiluvan kanssa) sähköpostitse. Löydät tarkat ohjeet sopimusprosessistamme täältä.