Tervetuloa toimittajanvaihtoprojektin tietoiskuihin syksyllä 2023 - katso tarkemmat päivämäärät alta!

Suomen Lääkevarmennus Oy vaihtaa järjestelmätoimittajaa vuoden 2023 aikana. Lääkevarmennusjärjestelmän uudeksi toimittajaksi on valittu Solidsoft Reply (SSR). Toimittajanvaihtoprojektin tavoitteena on ottaa käyttöön SSR:n toimittama kansallinen lääkevarmennusjärjestelmä sekä sisäisesti FiMVOssa että uuden rajapinnan kautta järjestelmän käyttäjien (ja heidän IT-toimittajiensa) osalta.

Vaihto SSR:n uuteen rajapintaan tapahtuu tuotantoympäristön osalta virallisesti 18. marraskuuta lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana. Tällöin lääkevarmennusjärjestelmässä on käyttökatko. Tämä ei kuitenkaan estä lääkkeiden toimittamista, sillä apteekkijärjestelmä puskuroi toiminnot.  

Järjestämme syksyn 2023 aikana kolme lääkevarmennusjärjestelmän käyttäjille suunnattua infotilaisuutta toimittajanvaihtoprojektin tarkempiin aikatauluihin ja käyttäjien vastuisiin liittyen. Tilaisuudet ovat suomenkielisiä. Pyydämmekin teitä jo varaamaan ajan kalentereistanne seuraaville ajankohdille: 

  • Tiistai 12. syyskuuta klo 10–11 
  • Tiistai 10. lokakuuta klo 10–11 
  • Tiistai 7. marraskuuta klo 10–11 

Erillinen kutsu infotilaisuuksiin toimitetaan myöhemmin lähempänä tapahtuman ajankohtaa. 

Jos sinulla herää kysymyksiä toimittajanvaihtoprojektiin liittyen, rohkaisemme lähettämään meille viestiä osoitteeseen info@fimvo.fi.

PS. Tänään lähetettävässä uutiskirjeessä pääset lukemaan uuden projektikoordinaattorimme terveiset!