Hallituksen puheenjohtaja

Nina Ekholm-Wenberg

Nina Ekholm-Wenberg

Minulla on vankka kokemus lääkealasta Suomesta ja ulkomailta. Olen toiminut eri yrityksien johtoasemassa sekä markkinoinnin, myynnin, markkinoillepääsyn ja lääkepoliittisissa tehtävissä. Olen AstraZeneca Suomen toimitusjohtaja ja vaikutan terveydenhuollon alalla muun muassa FiMVOn  hallituksen  puheenjohtajana ja Lääketeollisuus ry:n hallituksessa ja eri toimikunnissa.

FiMVOn hallituksessa edustan Lääketeollisuus ry:tä ja tuon innovatiivisen lääketeollisuuden näkökulmaa hallitustyöhön. Puheenjohtajan ominaisuudessa toimin suorana esimiehenä toimitusjohtajalle ja vaalin hyvää hallitusyhteistyötä ja FiMVOn tehokasta toimintaa.

Annastiina Palmroth-Holst

Annastiina Palmroth-Holst

Toimin liiketoimintajohtajana Oriolassa. Ennen Oriolaa olen toiminut vuosia myös lääketeollisuudessa.

Edustan FiMVOn hallituksessa LTH ry:tä (Lääke- ja Terveyshuolto ry) ja tuon hallitukseen lääketukkukaupan näkökulmaa osana koko lääkeketjua ja -jakelua.

Johanna Pakkanen

Johanna Pakkanen

Olen työskennellyt Orionilla hankinta ja logistiikkajohtajana 3, 5 vuoden ajan. Vastuualueelleni kuuluu strateginen ja operatiivinen hankinta, logistiikka, E2E suunnittelu ja pakkausteknologia. Vastaan myös meidän Intian ja Kiinan toimistoistamme. Ennen Orionille tuloa työskentelin 16 vuoden ajan Fazerilla erilaisissa hankinnan ja logistiikan johtotehtävissä.

Edustan hallituksessa lääketeollisuutta ja taustastani johtuen kehitän toimintaa koko ketjun näkökulmasta aina valmistuksen alusta loppuasiakkaaseen asti.

Sanna Raappana

Sanna Raappana

Olen Suomen Lääkerinnakkaistuojat ry:n hallituksen puheenjohtaja ja edustan Fimvossa lääkkeiden rinnakkaistuojia.

Toimin myös Orifarm Oy:n ja Orifarm Generics Oy:n toimitusjohtajana.

Koulutukselta olen proviisori ja markkinointimerkonomi.

Olen työskennellyt 29 vuotta lääkealalla eri tehtävissä (apteekki, yliopisto, sairaala, lääketeollisuus)

Heikki Bothas

Heikki Bothas

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri (sosiaalipolitiikka) ja toiminut Rinnakkaislääketeollisuus ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2008. Yhdistyksemme edustaa Suomessa toimivia rinnakkaislääke- ja biosimilaarilääkeyrityksiä. Jäsenyrityksemme toimittavat myös merkittävän osan terveydenhuollossa käytettävistä ravitsemuksen ja nestehoidon tuotteista.

Charlotta Sandler

Charlotta Sandler

Toimin Apteekkariliiton farmaseuttisena johtajana ja vastaan apteekkien ammatillisen toiminnan kehittämisestä ja tuesta. Koulutukseltani olen farmasian tohtori. Edustan FiMVO:n hallituksessa suomalaisia yksityisiä apteekkeja eli lääkevarmennusjärjestelmän loppukäyttäjiä.