Hallituksen puheenjohtaja

Nina Ekholm-Wenberg

Nina Ekholm-Wenberg

Minulla on vankka kokemus lääkealasta Suomesta ja ulkomailta. Olen toiminut eri yrityksien johtoasemassa sekä markkinoinnin, myynnin, markkinoillepääsyn ja lääkepoliittisissa tehtävissä. Olen AstraZeneca Suomen toimitusjohtaja ja vaikutan terveydenhuollon alalla muun muassa FiMVOn  hallituksen  puheenjohtajana ja Lääketeollisuus ry:n hallituksessa ja eri toimikunnissa.

FiMVOn hallituksessa edustan Lääketeollisuus ry:tä ja tuon innovatiivisen lääketeollisuuden näkökulmaa hallitustyöhön. Puheenjohtajan ominaisuudessa toimin suorana esimiehenä toimitusjohtajalle ja vaalin hyvää hallitusyhteistyötä ja FiMVOn tehokasta toimintaa.

Sanna Raappana

Sanna Raappana

Olen Suomen Lääkerinnakkaistuojat ry:n hallituksen puheenjohtaja ja edustan Fimvossa lääkkeiden rinnakkaistuojia.
Toimin myös Orifarm Oy:n ja Orifarm Generics Oy:n toimitusjohtajana.

Koulutukselta olen proviisori ja markkinointimerkonomi.

Olen työskennellyt 29 vuotta lääkealalla eri tehtävissä (apteekki, yliopisto, sairaala, lääketeollisuus).

 

Heikki Bothas

Heikki Bothas

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri (sosiaalipolitiikka) ja toiminut Rinnakkaislääketeollisuus ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2008. Yhdistyksemme edustaa Suomessa toimivia rinnakkaislääke- ja biosimilaarilääkeyrityksiä. Jäsenyrityksemme toimittavat myös merkittävän osan terveydenhuollossa käytettävistä ravitsemuksen ja nestehoidon tuotteista.

 

Charlotta Sandler

Charlotta Sandler

Toimin Apteekkariliiton farmaseuttisena johtajana ja vastaan apteekkien ammatillisen toiminnan kehittämisestä ja tuesta. Koulutukseltani olen farmasian tohtori. Edustan FiMVO:n hallituksessa suomalaisia yksityisiä apteekkeja eli lääkevarmennusjärjestelmän loppukäyttäjiä.

 

Kai Kaasalainen

Kai Kaasalainen

Olen Tamro Oyj:n toimitusjohtaja. Olen ollut Tamron palveluksessa yli 13 vuotta, ja sitä ennen yli 20 vuotta vähittäiskaupan teknologiayrityksissä.

Edustan lääketukkukauppoja. Tuon hallitukseen lääkejakeluketjun kokonaisuutta yhdistävää näkemystä ja verkostomaista toimintaa.

 

Juho Hellman

Juho Hellman

Olen työskennellyt Orionilla reilut kymmenen vuotta erilaisissa tuotannon ja toimitusketjun tehtävissä.

Tällä hetkellä vastaan Orioniin Salon tehtaan toiminnasta, jonne on keskitetty Orionin tablettipakkaaminen sekä logistiikkatoiminnot. Ennen nykyistä tehtävääni vastasin Orionin globaalin serialisointiprojektin vetämisestä ja siitä minulle on periytynyt konsernin serialisoinnin prosessiomistajuus.

Edustan valmistavan lääketeollisuuden näkemystä sekä syväosaamista serialisoinnin teollisuuden osuudesta koko ketjussa.