Lääkevarmennusjärjestelmän vaihto 18.11.2023: hälytys- ja paluukoodien muutos

Lääkevarmennusjärjestelmän vaihto 18.11.2023 tuo mukanaan uudet hälytys- ja paluukoodit & niiden selitetekstit - koodeja tulee enemmän ja niiden selitteistä tulee tarkempia & selkeämpiä. 

Huom. mikäli 18.11.2023 jälkeen käytössä on väliaikainen rajapinta, palauttaa varmennusjärjestelmä edelleen nykyiset hälytys- ja paluukoodit. 

FiMVO päivittää hälytysten käsittelyohjeen uusien paluukoodien muutoksilla lähempänä marraskuussa tapahtuvaa käyttöönottoa. Hälytysten käsittelyohjeet löydät nyt ja jatkossa FiMVOn verkkosivuilta. 

Hälytys- ja paluukoodien selitetekstit ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi: 

 

Lääkevarmennusjärjestelmän toimittajanvaihtoprojekti pähkinänkuoressa

Järjestelmän uudeksi toimittajaksi on valittu Solidsoft Reply (SSR). Toimittajanvaihtoprojektin aikana nykyinen Arvaton järjestelmä vaihdetaan Solidsoft Replyn toimittamaan järjestelmään.


SSR:n järjestelmä otetaan käyttöön sekä sisäisesti FiMVO:ssa että uuden rajapinnan kautta järjestelmän käyttäjille sekä heidän IT-toimittajilleen.


Vaihto SSR:n lääkevarmennusjärjestelmään tapahtuu tuotantoympäristön osalta 18. marraskuuta lauantain ja sunnuntain välisen yön aikana. Tällöin lääkevarmennusjärjestelmässä on käyttökatko. Tämä ei kuitenkaan estä lääkkeiden toimittamista, sillä toiminnot puskuroidaan käytön aikana.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä toimittajanvaihtoprojektiin liittyen, lähetäthän meille viestiä osoitteeseen nmvs@fimvo.fi.